Having the joy of following along the progress of one project for years is quite a privilege, seeing one that is so historic in nature is another joy altogether. As the Sacramento Valley Station undergoes such a drastic transformation, with renovations of spaces not used in at least 50  years, it’s amazing to see how the overall feeling changes with such newness.

On a recent survey, I’m once again finding myself here, in awe as a familiar space seems unfamiliar. I can’t wait to see the new shops and offices that will occupy the currently empty corners of the grand building.

IMG_9238-2
A new space occupies an old one.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.